Vlees restaurant Rotterdam

Kom genieten in het beste vlees restaurant van Rotterdam.
Turkse gerechten die op traditionele wijze worden bereid door onze professionele koks.

Vlees restaurant Rotterdam

Als u gek bent op vlees, moet u zeker een bezoek brengen aan ons vlees restaurant in Rotterdam. Bij Ganii Kebap hebben wij verschillende soorten vleesgerechten, voornamelijk kebap gerechten. Deze kebap gerechten worden bereid volgens ons traditionele Turkse geheime recept. Verwen uw smaakpapillen in de malse en sappige smaken van ons vlees.

Ook voor vegetarische gerechten kunt u bij ons terecht. Dus of u nu een vleesliefhebber bent of een vegetariër, bij Ganii Kebap Rotterdam zult u zeker iets van uw gading vinden. Kom vandaag nog bij ons langs!

Vlees restaurant Rotterdam

Verschillende gerechten bij ons vlees restaurant Rotterdam

Zoals onze naam het al zegt, zijn wij specialisten in kebap bij Ganii Kebap. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Zo hebben wij ook mix grill gerechten, kanat (gemarineerde kippenvleugels), kuzu sis (gemarineerd lamsvlees) en nog veel meer. Voor alle (vlees)gerechten, kunt u een kijkje nemen op onze menukaart.

Bekijk ons menu!

Bent u benieuwd naar het menu van Ganii Kebap?
Druk dan snel op de onderstaande knop!

Onze passie voor kebap kunt u proeven bij ons Turkse grill restaurant in Rotterdam

Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit vlees voor onze kebap en andere gerechten. Zo kunnen wij u het lekkerste eten garanderen! Ons Turkse grill restaurant is gevestigd in Rotterdam Zuid, vlakbij Ahoy. Dus bent u op zoek naar een gezellig avondje uit met familie of vrienden, dan is Ganii Kebap de plaats om te zijn!

Kebap bij Ganii Kebap Rotterdam

Zoals gezegd staan wij bekend om onze kebap. Maar wat is een kebap? Kebap is een gerecht van vlees (meestal lam of kip) dat op een spies wordt geroosterd. Het woord kebap is eigenlijk van Turkse oorsprong. Kebab is erg populair in Turkije, maar ook in andere landen zoals Griekenland, Iran, Irak en Syrië. De bekendste kebap zijn de shish kebap en de döner kebap. 

De shish kebap zijn blokjes vlees (meestal lamsvlees) die geroosterd worden op een spies. De döner kebab wordt gemaakt van vlees dat aan een verticaal spit wordt geroosterd. Het vlees wordt vervolgens in dunne plakjes gesneden en geserveerd in pitabroodjes met salade en yoghurtsaus. Als u van vlees houdt, moet u zeker een bezoek brengen aan ons vleesrestaurant Rotterdam. Bij Ganii Kebap hebben we verschillende soorten vleesgerechten, voornamelijk kebapgerechten. Deze kebapgerechten worden bereid volgens ons traditionele Turkse geheime recept. Verwen uzelf en uw vrienden of familie en kom vandaag nog langs.

Contact

Heeft u vragen over ons vlees restaurant in Rotterdam, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
010 818 4219. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons restaurant. Adres: Zuidplein 86, 3083 CW Rotterdam. Wilt u niks missen van Ganii Kebap? Volg ons dan op Facebook en Instagram!