Turks restaurant Rotterdam

Kom genieten in het beste Turkse restaurant van Rotterdam.
Turkse gerechten die op traditionele wijze worden bereid door onze professionele koks.

Turks restaurant Rotterdam

Bent u op zoek naar het beste Turkse restaurant in Rotterdam, dan moet u bij Ganii Kebap zijn. Het restaurant biedt een verscheidenheid aan gerechten, evenals traditionele Turkse kebab gerechten zoals adana kebap en beyti kebap. De sfeer is ongedwongen en de bediening is vriendelijk, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van een maaltijd met familie of vrienden. Dus als u in de stemming bent voor heerlijk Turks eten, ga dan zeker kijken bij Ganii Kebap!

Turks restaurant Rotterdam

Turks restaurant Rotterdam met traditioneel Turkse kebap

Bij Ganii Kebap gebruiken we alleen het beste vlees zodat u kunt genieten van de lekkerste smaak. Onze adana kebap, tavuk kebap en Kuzu kebap zijn allemaal heerlijk en zullen uw smaakpapillen prikkelen.

Wanneer u Ganii Kebap binnenstapt, wordt u begroet door de verbazingwekkende geur van onze Turkse keuken. Onze hoogwaardige ingrediënten, passie voor eten en authentieke bereiding op de houtskoolgrill laten u verlangen naar meer.

Bekijk ons menu!

Bent u benieuwd naar het menu van Ganii Kebap?
Druk dan snel op de onderstaande knop!

Turks restaurant Rotterdam – Een ware beleving

Bij Ganii Kebap draait het niet alleen om lekker eten, maar ook om de ervaring. Ons restaurant is ingericht in een traditionele Turkse stijl en we hebben zelfs een terras waar u na uw maaltijd kunt genieten van een verfrissend drankje. Kom dus langs voor het beste Turkse eten in Rotterdam!

De beste kebab van de Rotterdam!

Ganii Kebap is de beste plek in Rotterdam voor heerlijke Turkse kebap. Onze kebap wordt gemaakt met alleen de meest verse ingrediënten en gegrild tot in de perfectie. We hebben een ruime keuze aan kebap, dus er is voor ieder wat wils, kom langs en probeer de beste kebap van de stad!

Adana Kebap – Onze specialiteit

De adana kebap is onze specialiteit en een must voor iedereen die ons restaurant bezoekt. Dit gerecht wordt gemaakt met lamsgehakt, gegrild op een spies en geserveerd met rijst, salade en yoghurt. De perfecte combinatie van kruiden en smaken maakt de adana kebap een waar genot!

Contact

Heeft u vragen over ons Turkse restaurant in Rotterdam, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
010 818 4219. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons restaurant. Adres: Zuidplein 86, 3083 CW Rotterdam. Wilt u niks missen van Ganii Kebap? Volg ons dan op Facebook en Instagram!