Halal restaurant Rotterdam

Kom genieten van het beste halal restaurant in Rotterdam.
Turks eten dat op traditionele wijze wordt bereid door onze professionele koks.

Halal restaurant Rotterdam

Halal eten wordt steeds populairder, zo ook halal restaurants in Rotterdam. Tegenwoordig kunt u genieten van lekker halal eten bij Ganii Kebap in Rotterdam.

Het menu van ons restaurant bestaat uit een verscheidenheid aan Turkse en Midden-Oosterse gerechten. Het eten wordt gemaakt met halal vlees en er is ook een vegetarische optie

Als u op zoek bent naar een halal restaurant in Rotterdam, Ganii Kebap is de perfecte plek voor u! Het eten is heerlijk en er staat voor ieder wat wils op het menu. Dus kom en geniet van een heerlijke maaltijd bij Ganii Kebap!

Halal restaurant Rotterdam

Traditionele Turkse kebap bij ons halal restaurant Rotterdam

Ganii Kebap is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke Turkse kebap. Onze kebap wordt gemaakt van 100% halal vlees en we gebruiken alleen de beste ingrediënten. Kom dus vandaag nog onze heerlijke kebap gerechten eens proberen!

Bekijk ons menu!

Bent u benieuwd naar het menu van Ganii Kebap?
Druk dan snel op de onderstaande knop!

Waarom halal eten?

Er zijn vele redenen waarom mensen halal eten. Voor sommigen is het een religieuze verplichting, voor anderen is het een voorkeur. Halal voedsel is gezond en voedzaam, en het is ook van menselijke oorsprong. Als u halal eet, kunt u er zeker van zijn dat het vlees op de juiste manier is geslacht en dat het dier humaan is behandeld. Halal voedsel wordt ook vaak gezien als meer “heel” voedsel. Halal voedsel is over het algemeen ook veel minder bewerkt dan andere soorten voedsel, en is dus beter voor uw gezondheid.

Verras uw vrienden of familie met een etentje bij ons halal restaurant Rotterdam

Ganii Kebap is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden of familie. Ons menu heeft voor ieder wat wils en we gebruiken alleen de beste ingrediënten. Verras uw vrienden of familie met een lekker etentje en reserveer direct. Dus kom en geniet van een heerlijke maaltijd bij Ganii Kebap!

#1 Halal restaurant Rotterdam

Als u op zoek bent naar een restaurant met heerlijke vleesgerechten, zoek dan niet verder dan Ganii Kebap! Wij bieden een heerlijk menu van Turkse en Midden-Oosterse gerechten, allemaal gemaakt met halal vlees. We hebben ook een vegetarische optie beschikbaar. Dus kom en geniet van een maaltijd bij onze restaurant vandaag!

Contact

Heeft u vragen over onze gerechten, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op
010 818 4219. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons restaurant. Adres: Zuidplein 86, 3083 CW Rotterdam. Wilt u niks missen van Ganii Kebap? Volg ons dan op Facebook en Instagram!