Ganii Breda: heerlijke Kebap & Steak

Welkom bij Ganii Breda: Kebap & Steak. Een culinaire belevenis in het hart van Breda

Gelegen in het adembenemende Ingenhousz gebouw, een plek waar geschiedenis en moderniteit elkaar ontmoeten, opent Ganii Breda: Kebap & Steak zijn deuren. Wij nodigen je uit om deel uit te maken van iets bijzonders, een plek waar de rijke tradities van Turkse kebap en de ongeëvenaarde smaak van premium steaks samensmelten in een onvergetelijke eetervaring.

Ganii breda kebap en steak

Een unieke setting

Het Ingenhousz gebouw, met zijn rijke historie en prachtige architectuur, vormt het perfecte decor voor onze passie voor culinaire perfectie. Het is meer dan een locatie; het is een deel van onze identiteit, een symbool van de elegantie en kwaliteit die we nastreven. Bij Ganii Breda: Kebap & Steak wordt elke maaltijd geserveerd met een vleugje erfgoed, waardoor je diner niet alleen een maaltijd is, maar een verhaal dat zich ontvouwt in een van de meest iconische gebouwen van Breda.

Ganii-kebap-en-steak-in-breda

Authentieke Turkse gerechten

Onze keuken is een liefdesbrief aan de authentieke Turkse keuken, verrijkt met de robuuste smaken van zorgvuldig geselecteerde steaks. Van de smaakvolle Adana Kebap tot de perfect gegrilde steaks, elk gerecht weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en onze passie voor innovatie. We zijn trots op onze ambachtelijke benadering, waarbij traditionele technieken en moderne flair samenkomen om gerechten te creëren die zowel vertrouwd als verrassend zijn.

Turkse kebap restaurant in Breda ganii kebap en steak

Een warm welkom

Bij Ganii Breda: Kebap & Steak gaat het ons niet alleen om het eten; het gaat ons om de ervaring. Van het moment dat je binnenstapt in het Ingenhousz gebouw, word je verwelkomd als familie. We geloven in de kracht van gastvrijheid, in de warmte van een glimlach en in het belang van een persoonlijke touch. Ons doel is om elke gast zich speciaal te laten voelen, om een omgeving te creëren waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld.

Turks restaurant in Breda ganii kebap en steak

Een ontdekking van smaak

Ons menu is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan smaken en texturen te bieden:

  • Adana Kebap: Een kruidige verleiding, rijk en vol van smaak.
  • Tavuk Kanat: Perfect geroosterde kipvleugels, een feest voor de zintuigen.
  • Beyti Kebap: Een harmonieuze blend van kruiden, gewikkeld in lavash.
  • Kuzu Şiş Kebap: Zacht lamsvlees, een smaak die smelt op de tong.
  • Selectie van Steaks: Elke steak is een meesterwerk, bereid naar jouw voorkeur.
  • Ganii Special: Een royale mix van onze beste gerechten, ideaal om te delen.
  • Pirzola: Lamskoteletten zoals je nog nooit hebt geproefd, een ware delicatesse.

Jouw bezoek, ons verhaal

In het Ingenhousz gebouw, bij Ganii Breda: Kebap & Steak, is elke maaltijd een gelegenheid, een kans om te genieten, te delen en te vieren. Of je nu komt voor een intiem diner, een familiebijeenkomst of een avond uit met vrienden, we zijn hier om elk moment bijzonder te maken.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in het hart van Breda, om samen nieuwe herinneringen te creëren. Bij Ganii Kebap & Steak is elke maaltijd niet zomaar een maaltijd; het is een ervaring die wacht om ontdekt te worden.

Ganii Breda: Kebap & Steak

Route

AdresDoctor Jan Ingen Houszplein 42, 4814 EH Breda

Telefoon076 211 0070